Csütörtök, 2021.Szep.16, 18:46:05

MECSEKI TEKERGŐK

Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Üdvözöllek Vendég
RSS
Naptár
«  Szeptember 2021  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Link
Keresés

Információk a honlapról


A honlap azért jött létre, mert mi néhányan úgy éreztük tettünk már annyit ezért a sportért, hogy megérdemeljünk egy ilyet és ezen, keresztül bemutathassuk nagyszerű élményeinket, amiknek köszönhetjük minden bizonnyal örökre szóló barátságunkat, egymással és a természettel!

Célunk csak annyi, hogy népszerűsítsük a hegyi kerékpározást. Szeretnénk, ha minél többen átélhetnék a szépségeit. Komoly sport ez. Technikailag magas fejlettségi szinten van, fizikailag mindenképpen próbatétel, de páratlan, szebbnél-szebb helyekre juthatunk el kerékpárjainkkal.

Mi megmutatjuk Komló, a Mecsek, és Magyarország határain kívül eső tájak látványosságait, (ahová mi hobby-ból eljutunk), ezeknek a helyeknek egy-egy jól lefotózott, vagy lefilmezett szép pillanatát, a mi szemszögünkből, és ha csak annyit érünk el ezzel, hogy alakul még egy ilyen kis csapat, mint a miénk mi már elégedettek leszünk!

Az oldal szerkesztőinek üzenete


Segédlet honlap használathoz!

- GPS útvonalak letöltése menüpontban, az egyes, általunk bejárt túrák adatait nézhetitek meg térképbe illesztve, helyenként képekkel!

- Túrabeszámolók menüpontban ugyancsak azokról a túrákról olvashattok melyeket mi teljesítettünk és ajánlunk nektek is!

- Kisfilmjeink menüpontban saját készítésű videóinkat nézhetitek meg melyeket tekeréseink anyagaiból vágunk és szerkesztünk!

- Fotógaléria menüpontban legjobb fényképeinket lapozgathatjátok! Ehhez egy kis segítség: a fényképek kategóriákba vannak szedve. Ezekből  a kategóriákból, a fotógalérián belül, a lap bal oldalán lent, a "fejezet kategóriái" menüpontban választhattok!!

- A fórum menüpontban bárki kifejtheti véleményét a topicokban megjelölt témákkal kapcsolatban, vagy új témát is nyithat!

- Vendégkönyvünkben szívesen vesszük látogatóink bejegyzéseit!

Rendelkezéseinkre álló anyagokhoz mérten a honlapot természetesen időről időre frissíteni fogjuk új érdekességekkel!


Üdvözlettel: Mecseki Tekergők

Copyright MyCorp © 2021