MECSEKI TEKERGŐK TOPIC
|
|
CsCs | Dátum: Vasárnap, 2012.Júl.29, 18:32:44 | Üzenet # 856 |
 Alezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 132
Állapot: Offline
| Van már valami a vázról?
Menjünk már!:)
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Hétfő, 2012.Júl.30, 20:17:44 | Üzenet # 857 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 296
| a héten megkapom az alsó részt elvileg van titán szürke színű. ma a Zoli elhozta a gumimat a Norbitól:) talán holnap megyek egyet vele
kezed hogy van???
"Barátaimmal felhőtlenül,akár a felhők felett is"
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Hétfő, 2012.Júl.30, 20:19:57 | Üzenet # 858 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 233
| Helló Mindenki!
Csabi jobbulást! Ez durva...
Megjöttünk, minden rendben volt, jó idő volt végig. A tekerés hiányzott kellet volna bringát vinni, sokan tekertek a Kamenjakon. Ugráltam is magasabbról mint tavaly... Gondoltam rátok mikor hazafelé szikrázó napsütésben felnéztem az Ucka-ra. Eszembe jutott a tavalyi túra. Jó volt! Most ennyi mert még kipakolás van folyamatban.
|
|
| |
CsCs | Dátum: Kedd, 2012.Júl.31, 13:11:18 | Üzenet # 859 |
 Alezredes
| Ma szedték ki a varratokat de még öt hétig sinben lesz.... Nem tudom nekem mikor lesz idén valami túra.El akarom hagyni az országot:)
|
|
| |
CsCs | Dátum: Csütörtök, 2012.Aug.02, 05:40:16 | Üzenet # 860 |
 Alezredes
| Rendel valaki az ebike-ról cuccot? Nekem lenne mit most augusztusban, szóljatok majd ha kell valami
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Csütörtök, 2012.Aug.02, 20:14:27 | Üzenet # 861 |
 Vezér-őrnagy
| nekem valami markolat kéne.majd nézek és megírom.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Szombat, 2012.Aug.04, 15:46:38 | Üzenet # 862 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 414
| Halihó Tekergők!
Sajnos így kell elköszönöm, mert húzos volt a hét. További jó tekerést és túrázást kívánok! A honlapot azért folyamatosan figyelemmel kísérem majd, hogy ne maradjak le semmiről. Ha haza jövök akkor azért tudunk tekerni.
Üdv. Mindenkinek Sziasztok
"A végtelenbe és tovább!"
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Szombat, 2012.Aug.04, 19:12:51 | Üzenet # 863 |
 Ezredes
| Szia Zoli! Hát nem is tudom mit mondjak! Sok szerencsét Nektek, remélem minden rendben lesz és jó helyetek lesz! Az biztos, hogy ez az egész amit csináltunk most fog igazán mindenki számára felértékelődni, én is talán csak most éltem bele magam ebbe a dologba, hogy olvasom a búcsúdat. Ennek a bringás dolognak nem lehet hogy amiatt vége legyen hogy Te elmész. Annyi mindent éltünk át együtt, ezek nagy dolgok voltak mindenki számára. Még ha voltak is néha nézeteltérések, ez egy egy jó csapat amit szerintem joggal sokan irigyelnek. Majd megpróbálunk hozzád igazodni és úgy szervezni egynapos túrákat amikor Neked jó! Majd mindent megoldunk, hogy a MECSEKI TEKERGŐK története is tovább folytatódhasson!
Minden jót és vigyázzatok magatokra!
|
|
| |
CsCs | Dátum: Vasárnap, 2012.Aug.05, 19:18:59 | Üzenet # 864 |
 Alezredes
| Szerintem szeptemberben még bőven jó idő lehet egy kis túrához valahol a közelben.Meg gondolom Zoli sem örökre ment ki. Én nem aggodok lesz még itt bőven túra.Ami késik nem múlik:)
|
|
| |
CsCs | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.06, 15:20:26 | Üzenet # 865 |
 Alezredes
| Zoli nincs a közelben valami jó kis hegy?:)
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.06, 17:34:12 | Üzenet # 866 |
 Vezér-őrnagy
| egyenlőre még internet hiányban szenved:(
|
|
| |
Horgász | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.06, 20:35:56 | Üzenet # 867 |
 Vezér-őrnagy
| Sziasztok Tekergök! Megerkeztunk szerencsesen, minden gond nelkül, de k..va hosszu volt az ut. 2x30 pereces pihenovel ertünk le 13h30min alatt. A turak miatt nem kell aggodni biztos megyunk meg, valahogy majd osszehozuk. Itt kint nincsenek nagy hegyek, ahol most vagyunk kb 450m a legmagassab pont. Nemsokara megyunk Dillenburgba, ott lesz a vegleges szallasunk, ott mar 650 mteret is meg kozelitik e hegyek. Vasarnap megyünk egy Marathon versenyre, es 25-en csapatba indulok a fonokom 7 haverjaval egy 24h versenyen. Szoval itt nem all meg a bringazas, de hetközben nem tudunk menni, mert kesön vegzunk e meloval. A melo prima.Majd jelentkezem, nemsokara kepekkel. Üdv mindenkinek!
Csao
|
|
| |
CsCs | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.06, 21:26:33 | Üzenet # 868 |
 Alezredes
| Vitted a bringát is?
|
|
| |
Horgász | Dátum: Szerda, 2012.Aug.08, 23:27:35 | Üzenet # 869 |
 Vezér-őrnagy
| Csabi!!! Gondolom ezt nem kérdezted komolyan?! Bringa nélkül nem megyek sehova!!! Ma voltunk egy laza 30km-es túrán a Ronny vezetésével ami a végére 58,2km, 22.30h-ra értünk haza, egyedül a kis zseblámpám volt meg a Ronny telefonja ami fényt volt képes kibocsájtani. Volt benne két single track, amik elég jók voltak, amúgy nincs olyan tekerős domb mint felénk, inkább rövid meredek emelkedők vannak. nagyon szép bringás utak vannak végig folyó mellett, és sok helyen lila virágok szegélyezik. Lesznek képek csak még le kell kicsinyítenem, hogy fel tudjam ide tölteni. Üdv.
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Csütörtök, 2012.Aug.09, 15:22:35 | Üzenet # 870 |
 Ezredes
| Örülök neki, hogy jól érzed magad! Akkor ezek szerint nagyjából vagy talán teljesen bejött a számításod!? Jó hogy tudtok ott tekerni. Azt akartam kérdezni hogy a Te GPS-ed a Garmin magyar menüs? Lehet hogy beszerzünk egyet, és lehet hogy külföldről rendelnék, de ugye ott nincs magyar menü. Mindenképpen GARMIN eTREX LEGEND HCX kéne, mert neked is az van nem? Ha veszünk mást nem akarok mert a tiéd már bevállt. Mi is tekergünk egyenlőre csak ketten a bátyámmal. Magyon sok a kidőlt fa pl a piros sávon. A bátyám tegnap egy ilyen fa miatt állt fejre lényegében dombnak felfelé.... Neted állandóan van vagy csak bizonyos időben vagy helyeken?
|
|
| |