MECSEKI TEKERGŐK TOPIC
|
|
Horgász | Dátum: Csütörtök, 2012.Aug.09, 20:03:12 | Üzenet # 871 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 414
Állapot: Offline
| Igen az enyém magyar menüs, de szerintem az Amerikaiakban is benne van. Ennél jobb a Garmin etrex legend vista hcx, mert az barometrikusan, és gps alapon méri a magasságot és menet közben is lehet nézni a szintet. A netem most jelenleg a Ronny mobil stickje, és itt Hintermeilingenben elég akadozó a térerő. Csak este tudok netezni, mert ma is pl reggel 7:30-kor mentünk el itthonról és 20:30-ra értünk haza. A piros sávot meg takarítsátok, mert, ha haza megyek az lesz az első amin menni akarok. Üdv.
"A végtelenbe és tovább!"
|
|
| |
Feco | Dátum: Szombat, 2012.Aug.11, 18:19:03 | Üzenet # 872 |
 Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 25
| Sziasztok!
Holnap Attilával megyünk egy jó 50Km-es Orfű környéki túrát.Én 9-kor indulok innen Komlóról.Egész naposra tervezzük a túrát,számunka ritkán járt útvonalon próbálunk meg tekerni.Víz nem nagyon lesz úgy néztük,ezért azzal készülni kell.Meg persze kajával is.Idő is jónak ígérkezik,nincs már az a nagy kánikula.Akit érdekel az szóljon,reggel akkor úgy indulok.
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Szombat, 2012.Aug.11, 20:40:04 | Üzenet # 873 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 296
| reggel az asszony bababőrzén,így tekerés délután.
"Barátaimmal felhőtlenül,akár a felhők felett is"
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Szombat, 2012.Aug.18, 07:29:40 | Üzenet # 874 |
 Vezér-őrnagy
| négy nap takonyban.de tegnap megtört elmentem egy rövid körre és megnéztem a S+ jelzést az új nyomon a csurgó felé.az igazság az hogy nagyon megérne egy kis takarítást az is,mert nagyon jó lenne.annyira nem gáz mint a múltkori takarítás.
nagyon száraz az erdő kéne az eső. tekerés ma is egy kicsit lassan jól leszek.
|
|
| |
CsCs | Dátum: Szombat, 2012.Aug.18, 14:05:36 | Üzenet # 875 |
 Alezredes
Üzenetek: 132
| Houston jelentkezz! Horgász urat keressük. Zoli mi a helyzet, mikor jössz haza? Lassan jó lesz már a kezem, kellene már egy kis kaland megint. Kint milyen árban vannak a bringás cuccok, érdemes hozni onnan valamit?
Menjünk már!:)
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Szombat, 2012.Aug.18, 19:38:52 | Üzenet # 876 |
 Vezér-őrnagy
| mai kanyar:zengő-rékavolgy-öreghalász patak-óbánya-kisújbánya-pusztabánya-csurgó-kék+-haza
3 óra alatt megvolt reggel fél 9kor mehetünk megint:)
Zoli tényleg adhatnál valami jelet!
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Szombat, 2012.Aug.18, 20:42:06 | Üzenet # 877 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 233
| Én is visszatértem a betegségből! Jó volt a mai kör.
Olgival összefutottam mikor jöttem a dokitól haza egyik nap, mondta hogy próbálgattok skype-olni, és hogy sok a meló, de azért jól elvagytok a körülményekhez képest. Remélem tényleg így van, de gondolom már nagyon jönnél haza. Azért tényleg küldj valami jelet.
Kurva nagy szárazság van, ma kb pár méterrel mögöttem tört és zuhant le egy nem olyan kis faág a Cigány forrásnál. Hátrafordulni sem volt időm. Ha éppen ott vagyok leüt mint a büdös szart...
A mai nap fő megállapítása: AZ ERDEI SZEDER SOKKAL FINOMABB MINT A KERTI EPER... Nem én mondtam, de igaz.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Szombat, 2012.Aug.18, 21:41:57 | Üzenet # 878 |
 Vezér-őrnagy
| Üdv. uraim! Élek és virulok, itt minden rendben, meló van dögivel, idő meg szinte semmi, reggel 7.30-kor indulunk és általában 19h környékén érünk haza. Tekerés one, csak hétvégén. Múlthéten voltunk Bullauba maratonon, hülye fejemmel csak a Nevegalt vittem, jól meg is szívtam, mert verseny tempót menni vele elég fárasztó. 45-ből 37. lettem 45Km 2:32 perces idővel 18km/h átlag 930m szint. Norbinak le sem írom, hogy milyen erdőkbe tekertünk, majd inkább képet küldők, ha már gyorsabb lesz a netem. Elméletileg Hétfőn költözök Dillenburgba, ott már jobban van térerő és talán a stick is gyorsabb lesz. Haza majd Szeptember elején megyek, bányásznap utáni héten. Bringás cumók vannak, de eddig csak egy szerelőállványt vettem, másom most megvan minden. igaz eddig csak a Lidl-be jártunk, majd Hétfőtől lesz több időnk császkálni. Amúgy minden nap nézem a fórumot, csak eddig nagy volt a csend, és nem akartam senkit sem fárasztani az irkálásommal. Jobbulást mindenkinek! Csáó!
|
|
| |
Horgász | Dátum: Szombat, 2012.Aug.18, 21:51:24 | Üzenet # 879 |
 Vezér-őrnagy
| 3:10 secnél érdemes keresni
|
|
| |
CsCs | Dátum: Vasárnap, 2012.Aug.19, 12:16:04 | Üzenet # 880 |
 Alezredes
Üzenetek: 132
| Basszus ennyire tekernek a németek?:) Biztos csak az új hely teszi hogy nem nyomtad le őket.:))Lidlben néha nálunk is vannak jó cuccok de gondolom ide nem azt a minőséget hozzák amit kint lehet kapni. Azért ha látsz valami értelmes dolgot szólhatsz.
Uraim jó volt a mai kör. Alig értem haza de egyfolytában azon agyalok hogy már mennék vissza az erdőbe.
Menjünk már!:)
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.20, 07:11:48 | Üzenet # 881 |
 Vezér-őrnagy
| milyen talajon ment ez a maraton? elég jó volt az átlag!de ezek tényleg ennyire mennek?
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.20, 20:07:31 | Üzenet # 882 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 233
| Helló Tekergők!
A bátyámmal ma ötleteltünk egy kicsit. Holnap írunk részleteket. Egy "CSOKIKUPÁRÓL" lenne szó, de kicsit "másképp" akkor amikor hazajön a Zoli!
HA NEM LESZ AKKOR JÓ LESZ! ELKALAPÁLHATJUK EGYMÁST KIDERÜL KI A LEGJOBB, A VÉGÉN MEG ISZUNK EGYET DE ADDIG IS HA KÉRDEZIK
|
|
| |
Horgász | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.20, 21:50:20 | Üzenet # 883 |
 Vezér-őrnagy
| Csáó! Végre van rendes net, megy mint állat. Tegnap m is voltunk tekerni. Nem mentünk sokat, de látványos volt, meg van az első Német geoládám, és ráadásul egy gyönyörű helyen, egy Bazalt-barlangban. Kb. 10-15m hosszan lehet bemenni, egy kis szinteltolással.Képek alul. Voltunk egy hegycsúcson is 396m ez itt már magasnak számít. innen két irányban mohás sziklák között vezet le az út single trail formában, erről jövő héten lehet, hogy készítek egy kis filmet is, ha az idő engedi.
Csoki kupa mehet, de nem tudom méh, hogy mikor és meddig leszek otthon, de valószínű, hogy csak a szombat délelőtt jöhet szóba. Nagy valószínűséggel vasárnap megyünk, és vasárnap indulunk vissza.
A németek erősek nincs vita, de előtte mi két napig több tonna fát mozgatunk meg a Bogyóval, egy komplett videó tékát kaptunk szét, és hordtuk fel egy molnár kocsi segítségével egy raktárba, szóval nem egy kipihent formában indultam. a Maraton útvonala, inkább túrázósnak mondható, lefelé lágy lejtők, kevés húzós felfelével, nagy része kavicsos kocsi úton haladt, hatalmas fenyvesek között, néha bevitték a fenyvesbe, ott moha szegélyezte az utat, de tekerésre alkalmatlan volt, mert nagyon puha volt.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Hétfő, 2012.Aug.20, 22:21:51 | Üzenet # 884 |
 Vezér-őrnagy
| Képek
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Kedd, 2012.Aug.21, 16:22:50 | Üzenet # 885 |
 Vezér-őrnagy
| látom azért elkarístoltok:) nekem megint nem egyszerű az élet!most a változatosság kedvéért valami kóli lecsapott:S most megint KO
|
|
| |