MECSEKI TEKERGŐK TOPIC
|
|
Mongoo | Dátum: Szerda, 2012.Okt.03, 20:41:06 | Üzenet # 931 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 233
Állapot: Offline
| Milyen új villát???
|
|
| |
CsCs | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.04, 10:44:31 | Üzenet # 932 |
 Alezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 132
| http://www.4sport.hu/shop....QR.html
Na egy ilyet, RLC:) mind a három rugóval. 62 répa volt viszont Pestrol le kellett mennem érte Miskolcra, látatlanba nem mertem megvenni.Majd kiderül mit tud.
Menjünk már!:)
|
|
| |
Horgász | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.04, 19:31:22 | Üzenet # 933 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 414
| Ezt nem hiszem el, váz, meg villa csere, mi szált meg? Ja tényleg és milyen vázat szeretnél?
"A végtelenbe és tovább!"
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Vasárnap, 2012.Okt.07, 19:42:18 | Üzenet # 934 |
 Ezredes
| Helló Tekergők!
Zoli! Mi újság hazaértetek? Minden rendben? Csabi! Te eladtad a fél bringád a Yoko-nak végül is? Legalábbis ma azt mondta megveszi és már meg is egyeztetek. Mi lesz utána, van már valami terv hogy mit veszel helyette, és az meg lesz a csokifutamra?? Én most költöttem egy valag pénzt a bringámra de most mégis szét van szedve. Kell egy hátsó agy, mert a kalapácsok és a kazettatest full le vannak darálva...
|
|
| |
Horgász | Dátum: Vasárnap, 2012.Okt.07, 20:46:08 | Üzenet # 935 |
 Vezér-őrnagy
| Halihó! Minden rendben ma 8-ra értünk haza, tegnap meló után indultunk 18:40-kor, elég húzós éjszakám volt. Egész Németországon keresztül esőben jöttünk, Sopron alatt meg majdnem elcsaptam két Szarvastehenet, nem sokon múlt, jobban fent volt a pulzusom utána mint a versenyen. A héten majd összefutunk.
|
|
| |
CsCs | Dátum: Vasárnap, 2012.Okt.07, 20:54:15 | Üzenet # 936 |
 Alezredes
| Igen ha minden összejön a Yokoé lesz a bringa Én meg veszek egy másikat.Nagyon igyekszem a versenyig összerakni valamit.Zoli majd ha kipihented magad és ráérsz lehet hogy most jött el az ideje hogy kitaláljuk hogy lehetne leszedni a hajtómüvem. Szerdán én még minndig ráérek bár nem tudom milyen idö lesz, majd megbeszéljük mi legyen.
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Kedd, 2012.Okt.09, 07:13:51 | Üzenet # 937 |
 Ezredes
| Helló!
Na mi a helyzet, mentek végül is a Papukba? Csabi mikorra lesz bringád? Nekem kéne egy másik hátsó agy de arra már nem futja, nem tudom mit csináljak, lehet hogy átszerelem a Timi kerekét a versenyre magamnak, de jobban szerettem volna a sajátommal menni... Na mindegy. Egyenlőre sajnos úgy tűnik szombaton eső lesz, mit csináljunk ha nem tudjuk szombaton lebonyolítani a versenyt? Tegyük át vasárnapra, ha az jó a többieknek is? Találkoztam a Bogyóval és azt mondta lehet hogy csak hétfőn mentek vissza Ti is Zoli! De ha elmarad az idő miatt és vasárnap meg nem jó a többieknek akkor menjünk ki pucoljuk ki a vízmosást vasárnap!? Mindenképpen szeretném a versenyt de lehet hogy kicseszik velünk az idő most... Vélemények?
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Kedd, 2012.Okt.09, 19:45:20 | Üzenet # 938 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 296
| először is Zoli üdv itthon!!!
elég szoros a hetem de remélem összefutunk még hét közben:)
nekem mindegy mikor lesz a verseny de ha nem szombaton lesz akkor én nem megyek:D
ha más nem lesz akkor a vízmosás takarítás mindenképpen legyen!!!
írjunk akkor a fáccsére hogy esőnap vasárnap.
Csabi mivan veled?hogy vagy?nem kell mennem a kerékért?
"Barátaimmal felhőtlenül,akár a felhők felett is"
|
|
| |
CsCs | Dátum: Szerda, 2012.Okt.10, 12:37:54 | Üzenet # 939 |
 Alezredes
| Elhoztam már a kereket köszi. Holnap háromra kész az új gép:)) Megyek is rombolni vele már amennyire tudok mert jelenleg egy nagyobb levegõ vétel után ki akarom köpni a tüdõm. Nekem mindegy melyik nap lesz a verseny mindenkèpp megyek de lehet hogy ilyen állapotban csak tisztelet körök lesznek.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Szerda, 2012.Okt.10, 21:11:18 | Üzenet # 940 |
 Vezér-őrnagy
| Köszi Fiuk! Nekem mindegy melyik napon lesz, de aki egy kis eső miatt nem jön el szombaton akkor az vasárnap se jön ki, hogy sárba menjen. Jó kis verseny lesz már előre látom, a DH-án könnyen el lehet majd vérezni.
Sajnos nekem is sűrű a hetem és már mindjárt mehetek vissza, de remélem sikerül összefutnunk, ha nem más egyik este beülünk valahová dumálni egy kicsit, vagy befűtök a garázsba, aztán ott dumálunk.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.11, 09:31:14 | Üzenet # 941 |
 Vezér-őrnagy
| Rossz hírem van, vasárnap délelőtt indulunk vissza, ma kaptam a telefont, hogy hétfőn melóznunk kell.
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.11, 12:35:28 | Üzenet # 942 |
 Ezredes
| Basszus, pedig pont most néztem meg több időjárás-jelentő portált és szombatra kiadós esőt mondanak vasárnapra meg csak felhős időt. Abban igazad van hogy ha szombaton esik vasárnap ugyanúgy sár lesz, de nem mindegy hogy sárba-esőbe ki jön el meg csak sárba de száraz időbe ki jön el. És esőbe ki jön el segítőnek? Az se mindegy. Pedig csináltattam rajtszámokat is. Mindegy akkor akkor maradjon szerintem a szombat, és bízzunk benne hogy nem lesz éppen akkor eső, ha eső lesz akkor meg maradjon el szerintem a verseny, ne tegyük át vasárnapra. Vagy mi legyen??
Köpönyeg.hu
Időkép.hu
OMSZ.hu
|
|
| |
Horgász | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.11, 14:49:46 | Üzenet # 943 |
 Vezér-őrnagy
| Sajnos ez most így jött össze. Nyugodtan szervezzétek meg vasárnapra, mert, ha elmarad, legközelebb nem jönne el senki.
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.11, 19:10:38 | Üzenet # 944 |
 Ezredes
| Most változott egyet az időkép, szombatra már csak szitálást mutat azt hiszem jó lesz így! Annyi meg elfér.
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Csütörtök, 2012.Okt.11, 19:19:26 | Üzenet # 945 |
 Ezredes
| CSABI !!!!!! KÉPET! MÉG MA LÁTNI AKAROM!!!
|
|
| |