MECSEKI TEKERGŐK TOPIC
|
|
Mongoo | Dátum: Szerda, 2012.Nov.07, 19:34:54 | Üzenet # 961 |
 Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 233
Állapot: Offline
| Elmondtuk nekik hogy mennyi időnkbe és energiánkba telik kipucolni a jelzett turistautakat, hogy tudjunk menni rajtuk és megemlítettük a Zengő oldalában észlelt fakitermelést is, és hogy az eléggé megdöbbentő volt. Igazad van és nyilván lesz megoldás de ezt majd személyesen megdumáljuk. De itt most engedélyezett full épített pályáról van szó.
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Péntek, 2012.Nov.09, 19:49:23 | Üzenet # 962 |
 Vezér-őrnagy
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 296
| Helló Zoli! mostanában el vagyok tűnve.A telót jól szétkaptad ezt meg kell hagyni:D nem gondoltad hogy nem lesz mivel haza menni???persze egy kis rögtönzött javítás nem okoz gondot nem?:)
"Barátaimmal felhőtlenül,akár a felhők felett is"
Az üzenetet módosította: hentitomi - Péntek, 2012.Nov.09, 19:49:46 |
|
| |
CsCs | Dátum: Szombat, 2012.Nov.10, 21:47:52 | Üzenet # 963 |
 Alezredes
Üzenetek: 132
| Igen, a Zolit ismerve neki nem okoz gondot hogy az erdő közepén szétszedje a telót és újjá építse kb két perc alatt.:) Elég gyatra idő van mostanában de mehetnénk már valamerre. A Dani ötlete is elég jó lenne.
Menjünk már!:)
|
|
| |
Horgász | Dátum: Vasárnap, 2012.Nov.11, 07:33:25 | Üzenet # 964 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 414
| Sziasztok! Egy kicsit Én is eltűntem, mert szar a netem, vagyis rohadt drága, 15€ kb 1,5 hétig elég, szóval jóformán csak a családdal beszélgetek aztán ennyi, netezni már nem szoktam.
Ha lett volna benne olaj, akkor azért nem szedem szét a mező közepén, de így nem nagyon érdekelt, és csak 9 km-re voltam otthonról.
Csabi jövő héten megyek haza, akkor tudok segíteni a géped tanulmányozásában, ha gondolod, de így látatlanba elég nehéz elmagyarázni. Ha haza értem jelentkezem. Üdv.
"A végtelenbe és tovább!"
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Hétfő, 2012.Nov.12, 16:40:54 | Üzenet # 965 |
 Ezredes
| Na helló Mindenki!
Mostanában én sem írtam túl sűrűn a fórumra. Nagyon lefoglal az új projekt Mióta elmentél Zoli azóta nem sokszor tekertünk együtt még mi hárman sem. Valahogy mindig úgy adódott, hogy a Csabi sem jött velünk túl sokszor. A Yoko viszont annál inkább, meg párszor a Dani, meg a tesóm munkatársai, a Roli meg a Gábor, meg most nagyon akar jönni a Gyenizse Zoli. Én meg bátyám nyomtuk, jó is volt jó köröket mentünk. Most nagyon rajta vagyunk ezen az új témán, én már el is kezdtem írni a javaslatot a városnak és bízunk is benne hogy lesz belőle valami. Azért jó lenne! Nem hozol most bringát ugye? Én hétfőn-kedden szabin leszek jövő héten, ha gondolod mehetünk egy rövid valamit, adok bringát, a bátyámét vagy az enyémet és akkor a bátyám meg nekem ad.... szóval érted A villát "jószétkaptad"
|
|
| |
Horgász | Dátum: Kedd, 2012.Nov.13, 20:21:26 | Üzenet # 966 |
 Vezér-őrnagy
| Igen jól tudod, most nem viszek bringát, mert sajnos megint sok dolgom lesz, Hétfőn fogorvosnál lesz jelenésem egy húzásra, a keddet még nem tudom, de lehet, hogy összejön valami. A teló már jól szuperál, a csillapításba nem volt olajam így kipróbáltam az étolajat, mert csak az volt a konyhába, és meg kell mondjam, hogy 68km-et mentem és kitűnően működik vele. Jövő héten jelentkezem, mert szerintem a héten már nem lesz netem. Üdv. mindenkinek.
|
|
| |
Mongoo | Dátum: Csütörtök, 2012.Nov.15, 07:01:19 | Üzenet # 967 |
 Ezredes
| Jó, akkor ha hazajössz írj valahová, hogy menjünk-e egyet kedden, mondjuk nekem olyan délután kettőig kéne majd hazaérnem.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Csütörtök, 2012.Nov.15, 21:04:28 | Üzenet # 968 |
 Vezér-őrnagy
| Változott a program , kedden megyek húzásra a hétfő szabad lett.
|
|
| |
hentitomi | Dátum: Csütörtök, 2012.Nov.15, 21:18:34 | Üzenet # 969 |
 Vezér-őrnagy
Üzenetek: 296
| ma tekertem sötétben egy pusztabánya kört:)haza felé 15 perc volt:D
Zoli menjetek csak tekerni valami jót!elvileg az erdő is jó lesz addigra. Adom a bringám ,nekem úgy is melózni kell:(
"Barátaimmal felhőtlenül,akár a felhők felett is"
|
|
| |
Horgász | Dátum: Csütörtök, 2012.Nov.15, 21:30:51 | Üzenet # 970 |
 Vezér-őrnagy
| Oké. Köszi, rendes vagy, bár még a családdal is kell egyeztetni a tekerést, de szerintem menni fog. Viszont egyik délután összeülhetnénk valahol egy kis tracs partira. Nekem a Péntek nem jó, a többi nap meg felelne. ?
|
|
| |
CsCs | Dátum: Vasárnap, 2012.Nov.18, 23:25:43 | Üzenet # 971 |
 Alezredes
| Üdv. Én pesten huhogok péntekig.Zoli melyik nap indulsz vissza?
|
|
| |
CsCs | Dátum: Vasárnap, 2012.Nov.18, 23:30:14 | Üzenet # 972 |
 Alezredes
| Ha valakinek kell valami a Dechatlonból akkor szóljon mert megyek a héten a budaörsibe.
|
|
| |
Horgász | Dátum: Kedd, 2012.Nov.20, 18:17:35 | Üzenet # 973 |
 Vezér-őrnagy
| Beszéltem a Csabival, neki is jó a szombat, hány óra felé találkozunk?
|
|
| |
CsCs | Dátum: Szerda, 2012.Nov.21, 09:05:55 | Üzenet # 974 |
 Alezredes
| Du.4?
|